Dolce
Middagen avslutas med en italiensk
Cannolo siciliano
Friterad kakrör fylld med ricottaost och citron serveras med vaniljglass.
Middagen avslutas med en italiensk
Cannolo siciliano
Friterad kakrör fylld med ricottaost och citron serveras med vaniljglass.
Middagen avslutas med en klassisk Hallon pannacotta serveras med hallon.
Continue reading ...Middagen avslutas med en klassisk Tiramisu gjord på Savoiardikex, mascarpone, espresso, passito och kakao.
Continue reading ...Italiensk chokladglass
Continue reading ...Trancherad oxfilé serveras med vinreduktion smaksatt med hallon vincotto, svartvinbärsgelé serveras med stekta grönsaker och rosmarin potatis.
Continue reading ...Havets soppa med torsk, scampi, räkor, vitlök, tomat, vittvin, grädde och saffran. Serveras med varmt hembakat bröd.
Continue reading ...Producent: Moretti Omero
Region: Umbria
Druvor: Biologisk Vinacce di Sagrantino
Smak: Klassisk, fin balans, lagrad på aluminium fat.
Producent: Lucano
Region: Basilicata
Druvor: Primitivo
Smak: Eldig, kryddig och druvtypisk.
Producent: Moretti Omero
Region: Umbria
Druvor: Biologisk Vinacce di Sagrantino
Smak: Klassisk stil, fin balans, lagrad på ekfat.
Producent: Vieux Moulin
Region: Piemonte
Druvor: Moscato, Dolcetto
Smak: Olagrad med en till trots utvecklad smak. Lätt nötighet med pikant efterton.