Bardolino (Rosévin)
Ursprung: Italien, Veneto
Druvsort: Corvina, Molinara
Smak: Torr, frisk och fruktig. Bra medelfylligt med inslag av hallon och jordgubb.
Ursprung: Italien, Veneto
Druvsort: Corvina, Molinara
Smak: Torr, frisk och fruktig. Bra medelfylligt med inslag av hallon och jordgubb.
Vanilj pannacotta serveras med Hallonssorbet
Continue reading ...Penne med kalv, svamp, tomatsås, lite grädde, salvia, piri piri och färskriven parmesan.
Continue reading ...Ursprung: Italien, Toscana
Druvsort: Chardonnay
Smak: Medelstor, koncentrerad smak i fräsch och frisk stil med inslag av mineral. Frapperade lång, syrlig eftersmak med läcker struktur samt diskret örtighet.
Citronmarinerad oxfilé med olivolja, färsk basilika, tryffel tapenade och färskriven parmigiano Reggiano.
Continue reading ...Grillad sparris tillagas i ugnen med tryffel ost, serveras med ruccola och ringlad balsamico serveras med hembakat vitlöksbröd.
Continue reading ...Producent: Lucano
Region: Basilicata
Druvor: Aglianico
Smak: Ren, intensiv och delikat doft av röda bär och blommor såsom smultron, röda vinbär och rosor. Mjuk rund smak av honung och kryddor såsom kanel.
Italiensk hasselnötsglass.
Continue reading ...Ursprung: Italien, Alto Adige
Druvsort: Pinot Grigio
Smak: Medelfyllig ren fräsch smak av rikt mogen frukt och kryddighet. Lång eftersmak
Bruschetta med taleggioost toppad med tryffel tapenade med skogssvamp.
Continue reading ...